marți, 2 august 2011

Starcrossed by Josephine Angelini



REVIEW:
                  Helen Hamilton has always tried to hide how different she is—no easy feat on an island as small as Nantucket, and only getting harder as she finds herself haunted by hallucinations and vivid nightmares.
            It's not until she crosses paths with Lucas Delos at school that Helen's true heritage is finally revealed. Yet even as Lucas helps her awaken to her startling powers, they can never be together—not unless they can break free from the tragic destiny the Three Fates have in store.

TRAILER:
DESCRIERE:
               Helen Hamilton si-a petrecut intreaga viata incercand sa ascunda cat de diferita este – nu e o sarcina usoara pe o insula mica si refugiata cum este Nantuket. Si este din ce in ce mai greu. Cosmarusi despre o calatorie disperata in desert o lasa pe Helen cu gatul uscat si cu cearsafurile plin de mizerie si praf. La scoala ea este bantuita de halucinatii cu trei femei plangand lacrimi de sange….si cand Helen se intalneste prima oara cu Lucas Delos, ea nu are nici cea mai mica idee ca ei au fost destinati sa joace un rol principal intr-o tragedie pe care Destinul insista sa se repete de-a lungul istoriei.
               In timp ce Helen dezleaga secretul origini ei, ea realizeaza ca unele mituri sunt mai mult decat simple legende. Dar chiar si puterile unui semizeu nu este de ajuns pentru a sfida fortele pe care l-a adus pe ea impreuna cu Lucas – si care incerca sa ii departa.


This book is magnific if you read it you will not regert it , as Lauren Kate says: "A gorgeous, haunting saga. I fell for Lucas just as hard as Helen did. OMGods, I can't wait to read more!".

Acesta carte este magnifica daca o cititi nu o sa regretati, cum zice si Lauren Kate: " Un superb roman.M-am indragostit de Lucasal fel cum a facuto si Helen.Doamne abia astept sa citesc mai mult!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu