luni, 25 iulie 2011

Dreaming Awake by Gwen Hayes

SYNOPSIS:
                        She fell for him in a nighttime world. But the time for dreaming is past—and the here-and-now can be just as fragile their love…
                       When Theia Alderson first encountered a mysterious, handsome boy in her dreams, she never imagined how finding Haden Black—and falling in love—could change her life. To save Haden, Theia sacrificed everything. And the dangerous bargain she made could have lasting repercussions.
                         Now Theia has returned to Serendipity Falls, and she finds herself struggling with the same deadly hungers that have tortured Haden. When students at their high school fall prey to a mysterious illness, Theia can’t help but wonder if Haden’s control is slipping—and how much longer she’ll have a grip on her own.

DESCRIERE:
                         S-a indragostit de el intr-o lume a noptii.Dar timpul sa viseze a trecut si momentul acesta poate fi la fel de fragil ca iubirea lor.
                       Cand Theia Alderson a intalnit pentru prima data un baiat frumos in visele ei,nu si-a imaginat niciodata ca sa-l gaseasca pe Haden Black si sa se indragosteasca de el i-ar putea schimba viata.Pentru a-l salva pe Haden,Theia a sacrificat totul.Si intelegerile periculoase pe care le-a facut ar putea avea repercursiuni de durata.

                      Acum Theia s-a intors in Serendipity Falls si se trezeste confruntandu-se cu aceleasi nevoi mortale care l-au torturat pe Haden.Cand colegii lor de liceu cad prada unei boli misterioase,Theia nu poate sa nu se intrebe daca Haden pierde controlul si pana cand va mai putea si ea sa se controleze.

                      Cineva din trecutul lui Haden este decis sa o distruha pe Theia din interior spre exterior,incepand cu apropiatii ei si fortand-o pe Theia sa aleaga intre familie si prieteni si o dragoste care a fost sortita esecului inca de la inceput.
This book is the second book that follows Falling Under, the novel is verry good and in my opinion it si diffrent from all of the other that i have read because it is the first that shows a verry imposible love but I hope it is one that will last. This book will be relase on : 3.01.2012
Acesta carte este la doilea volum care urmeza dupa Falling Under, acest roman este in opinia mea diferit fata de tot ce am citit pana acum pt ca arata o iubire practic imposibila dar sper ca acest lucru se va rezolva.Acesta carte va fi lansata in SUA pe data de 3.01.2012 iar la noi nici macar nu a aparut primul volum asa ca va sftuiesc sa il luati si sa-l cititi in engleza cine poate cine nu asteptati si in 3-4 ani va apare si la noi......:(:(:(:(:(:(

Un comentariu:

  1. Sa stii ca ai dreptate de ce oare la noi nu apart cartile bune si app tare blog imi place la nebunie si ca sa iti rapund la intrebare din primul post ingerul din img este lucifer nu???????

    RăspundețiȘtergere